Kundak | Konular | Kitaplar

Hazal Kaya 'Emirin Yolu'nu İzlemiyorum


Yeni dizisi balkanların bitmesinin ardından feriha olarak emirin yolu dizisine dönmesi beklenen Hazal Kaya hayranlarının merakla bekledigi soruuyu yanıtladı...Ünlü oyuncu Hazal Kaya dün Karaköy´de bir mekan çıkışı Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi.
Son Yaz Balkanlar dizisi erken final yapan Hazal Kaya uzun süre ortalıkta görünmedi. Geçen hafta Behzat Ç.´ye konuk oyuncu olarak giren güzel oyuncunun aldığı kilolar gözlerden kaçmadı. Konu hakkında açıklama yapan Hazal Kaya ´´ Behzat Ç.´ye sadece bir bölüm konuk oyuncu olarak dahil oldum çok fazla kilo aldığımda doğrudur´´ dedi.

Bunalımda olduğu için kilo aldığı söylenen Hazal Kaya "Moralim gayet yerinde sadece ekranlarda olmadığım için rahat rahat yiyebileceğimi düşünmüştüm. Behzat Ç.´den teklif gelince bu haberlerin çıkacağını göze alarak oynadım" dedi.

Yanındaki beyfendinin liseden arkadaşı olduğunu söyleyen Hazal Kaya "Daha öncede sevgilim olarak yazdınız ancak sadece arkadaşız" dedi.

Emir´in Yolu dizisi hakkında sorulan sorulara cevap vermeyen Hazal Kaya ´´Diziyi izlemiyorum bu soruların muhattabı ben değilim´´dedi.