Kundak | Konular | Kitaplar

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Ne Zaman Başlıyor


Yeni sezonda tekrar devam kararı alan" adını feriha koydum" dizisinin başrol oyuncusu hazal kaya nıın başaka bir yapım ile anlaşıp diziden ayrılması sezon finalinde öldürülerek sezonun kapanması ile feriha severlerinde kafası karıştı..

Dizi devam edecek mi ederse nasıl olacak..dizinin adı bile başroldeki feriha karakterinden esinlenilmiş ve kapıcı kızı feriha ve sevgilisi emir'in hayatını anlatıyordu..

Aradaki derin uçurumlara ve farklara engellere ramen bir kapıcı kızı ile zengin bir ailenin tek çocuğunun aşkı anlatılıyordu..aradaki engellere rağmen defalarca ayrılan ve sonunda mutlu bir evlilik töreni yaparken öldürüldü feriha karakteri..diziden ayrıldığı için senaryoda öldürüldü feriha..başrol karakteri çıkınca yerine benzer oyuncu bulunamayınca dizi adını değiştirerek yoluna devam kararı aldı...

Adını değiştirip'Adını feriha koydum Emirin yolu" yapan dizi 7 Eylül Cuma gün sevenleri ile ekranlarda buluşacak

Adından da anlaşıldığı gibi ferihasını kaybeden emirin bundan sonra hayatına nasıl devam ettiği anlatılacak dizide..feriha seyircileri kapıcı kızı ile imkansız aşkıın öyküsü için izledikleri diziyi eskisi kadar sevecek mi bilinmez ama emirin yolu nda emirin aşık oldugu yeni bir karakterde diziye dahil olacak..

Hande karakterini canlandıran Ceyda Ateşin de diziden ayrılması ile feriha gibi onun yerini de dolduracak 2. bir kadın oyuncu daha dahil olacak diziye..

Emirin yolu nda neler olacak nasıl şekillecenek süprizler 7 Eylülde ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkacak


4 yorum

slm

emir'in yolu neden cuma günleri yok hangi gün başlıcak?

21.12.2012 - dilan

dizi

bu dizi asla kapatılmamalıdır bu dizinin kapatılması demek bizim tv den soğumamız demektir biz dizi için tv izliyoruz

28.12.2012 - NURETTİN KABAK

Emirin yolu nazaman basliyor

Emirin yolu nazaman basliyor hangi hafta gününde ?

28.12.2012 - Ziyaretçi

emirin yolu hangi güne alındı?

emirin yolu dizisi yeni bir kanala yada güne alınmadı..show tv ekranlarında cuma akşamları yayınlanan dizi reytingleri düştüğü için yayından kaldırıldı..dizinin devamı şuan için yok..emirin yolu dizisi bitti

28.12.2012 - sinem