Kundak | Konular | Kitaplar

Adını Feriha Koydum Dizisinde Neler Olacak


Sezon Finalinden son anda vazgeçen ,diziye adını veren Feriha'yı ,başrol oyuncusu Hazal kaya yı başka projeye kaptıran "Adını Feriha Koydum" dizisinin yeni sezona nasıl girecegi merak konusu..Diziye yeni feriha mı girecek konusu mu yoksa adı mı değişecek tartışmaları devam ederken "Adını Feriha Koydum" dizisinin yeni sezonu için cast çekiminden enteresan bilgiler geliyor.

Ekranların reyting rekortmeni ve sosyal medyanın de en çok konuşulan dizisi "Adını Feriha Koydum"un yeni sezonu için çalışmalar başladı. Hazal Kaya ve bir çok önemli karakterin ayrılması nedeniyle dizinin yeni bir dizi gibi baştan başlayacağı konuşuluyor.

Senaryo grubunun Çağatay Ulusoy üzerinden yürüyecek diziye hareket katmak için çalışırken Medyapım da diziye yeni yüzler kazandırmak için harekete geçti. Bu yıl diziye bir çok tanınmış oyuncunun yanı sıra genç yüzlerin de katılması bekleniyor.

Medyapım diziye katılacak genç yüzleri bulmak için cast çekimlerine başladı. Ancak cast çekimlerinden enteresan bilgiler ulaşıyor. Çekimlere katılan genç kızların Hazal Kaya'ya çok benzemesi görenlerin dikkatini çekiyor. Bu detay "Feriha'nın yerine kopyası mı aranıyor?" dedirtti.

"YENİ FERİHA" BULUNDU İDDİASI

Elimize ulaşan bir diğer bilgi de aranan Feriha'nın bulunduğu yönünde. Buna göre Emir'in sevgilisi olarak 19 yaşındaki Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü öğrencisi İzmirli bir genç kızın bulunduğu yönünde.

EMİR YAŞLANIYOR MU?

Senaryonun ileri sarılacağı da diziyle ilgili ortaya atılan bir başka iddia. Buna göre yeni sezonda dizi zaman atlaması yaşayacak. Çağatay Ulusoy geçtiğimiz gün yaptığı röportajında imajının değişeceğini söylemişti. Buna göre Emir'in saçlarına küçük aklar düşebilir...