Kundak | Konular | Kitaplar

Emirin Yolu'na Büyük Darbe!


Show tv nin bir zamanlar sevilen dizisi adını feriha koydum sonrasında emirin yolu olan dizi dibe vurdu..Ferihasız emir yolunu kaybetti..Ferihası alınınca adını feriha koyamadılar dizinin mecburen Emir feriha ile başladıgı yoluna emirin yolu ile devam etti..
Hazal kaya feriha, reytingleri tavan yaptırıyordu emir aşkı ile.. fakat feriha öldü aşk bitti reyting ve seyircide gitti..

Diziyi ne yakışıklı oyuncu Çağatay ulusoy ,nede hazalı ferihayı unutturmak için yeni katılan can, zülal yada güneş gizem karaca kurtaramadı..Hergün kan kaybeden dizi feriha ile birlikte ölüme yani bitme noktasına dayandı..

Emir feriha yı unuttu güneşe aşık oldu ama feriha severler yine olmaz dedi..Hatta feriha yı unutan emir iyice gözden düştü ..Seyircisini geri kazanamayan dizi artık show tv nin de gözünden düştü.. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan dizinin yayın saati Cuma 22.15'e alındı.

Emir Yolu dizisinin yerine cuma günleri Show TV'nin yeni programı Adam Asmaca ekrana gelecek. Adam Asmaca yarışması Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma,Cumartesi ve Pazar 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak.


1 yorum

emirin yolu reytinqden

emirin yolu reytinqden dusmedi super diziiiiiiiiiiii

22.12.2012 - NADO