Kundak | Konular | Kitaplar

Kurtlar Vadisi Oyuncuları İntihar Haberi İLe Sarsıldı


Kurtlar vadisi oyuncuları intihar haberi ile sarsıldı..atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun Zülfükar Ağa karakterini canlandıran usta oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nın ağabeyi Bayram Kalaycıoğlu kendini ipe asarak intihar etti.


Malatya'da yaşayan 57 yaşındaki Bayram Kalaycıoğlu, eşine ’çarşıya çıkıyorum’ diyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra çatı katına çıkan sitenin kapıcısı Bayram Kalaycıoğlu’nun ipe asılı cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler Kalaycıoğlu’nun öldüğünü belirledi. Olay yerinde yapılan incelemede Bayram Kalaycıoğlu’nun intihar etmeden önce not bıraktığı ve ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını yazdığı öğrenildi. Nöbetçi savcının olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından Bayram Kalaycıoğlu’nun cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun ağabeyi olan Bayram Kalaycıoğlu’nun son günlerde moralinin bozuk olduğu öğrenildi. DSİ’de güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalaycıoğlu’nun 14 Ocak’a kadar izin aldığı, emeklilik için evraklarını kuruma verdiği belirtildi.

DHA