Kundak | Konular | Kitaplar

Necati Şaşmaz Kiminle Evlendi


Hakkında Nur Fettahoğlu ile gizli aşk yaşadığı ve yaz sonunda ayrıldıkları yönünde haberler çıkan Necati şaşmaz süpriz bir evlilik yaptı..Üstelik tüm dünyayı kasıp kavuran 12.12.12 çılgınlıgına da dahil oldu..Kurtlar vadisinin Polat alemdarı Necati Şaşmaz beklenildigi gibi Nur Fettahoğlu ile degil başkası ile nikah masasına oturdu.


Magazin camiasında ismi Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu ile anılan Necati Şaşmaz, sürpriz bir kararla Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni 1992 doğumlu Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturdu.


Ömer Lütfi Mete, Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonlarında yapımcılık yapmış ve senaryosuna katkıda bulunmuştu. Derin devlet ve çeteler konusunda kitapları ve araştırmaları bulunan Ömer Lütfi Mete, Kurtlar Vadisi'nin babası olarak biliniyordu. Mete ailesi ile Şaşmaz kardeşler arasındaki dostluk Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı arasındaki nikahla taçlandırılmış oldu.

Ömer Lütfi Mete, 2009 yılında geçirdiği kalp kriziyle hayatını kaybetmişti.


Fatih Hilmi Hacıosmanoğlu ve Cüneyt Aysal'ın şahitlik yaptığı nikah töreni az önce tamamlandı. Az sayıdaki davetlinin katıldığı nikah töreninde,
Nagehan Kaşıkçı'nın son derece şık ve sade bir gelinlik giydiği gelen bilgiler arasında.


Vadi ekibinin siyah takım elbiselerle katıldığı nikah töreninde Necati Şaşmaz, nikahı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın sorusuna 'EVET' demeden önce Besmele çekti. Nikahtan sonra mutluluğunu yakınlarıyla paylaşan Şaşmaz, annesinin elini 3 defa öptü.