Kundak | Konular | Kitaplar

Mematisiz Kurtlar Vadisi Nasıl Devam Edecek

10. sezona yeniden atv ekranlarında merhaba diyecek olan tv nin fenomen dizisi kurtlar vadisi mematisiz devam edecek..gürkan uygun un artık başka projelerde yer almak isteği ile ayrıldıgı dizide memati öldürüldü..
İlk bölüm fragmanı çok ses getirdi..Mematiyi kendi elleri ile yıkayan polat alemdarın gözyaşları dizi fanatiklerini ağlattı..memati ise bir hayali bir gölge olarak polatla konuşuyor..dizinin diger bölümlerinde de mematinin hayalet olarak devam edip etmeyecegi ise merak konusu.. Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar, Kurtlar Vadisi dizisinde artık rol almayacak olan Gürkan Uygun'un canlandırdığı Memati karakteri konusunda yanlış yapıldığını düşünüyor:

“Kurtlar Vadisi”nde (atv) Memati Baş’ın olmadığı artık kesinleşti. Gerçi tanıtım filmciğinde gördüğümüz kadarıyla Gürkan Uygun diziden “hop” diye ayrılmıyor... Polat’ın bizzat elleriyle yaptığı bir gasil sahnesi var. O sahnenin bir yerinde arkadan Joe Black (başrolünde Brad Pitt ve Anthony Hopkins’in oynadığı bir sinema filmiydi) gibi beliren Memati’nin kendisini de görüyoruz.

Polat Alemdar’la konuşuyor da duyan kim? Bana göre Memati karakteri eğer oyuncu Gürkan Uygun kendine yeni bir alan arıyorsa dizide azalarak bitirilmeliydi. Böyle bir anda ölmesi sert oldu... Fragmandan aklıma gelen fikir kadarıyla Memati dizide danışman olarak kalabilir. Kimi zaman gelir, kimi zaman gider. Ve bir süre sonra azalarak biter... Gürkan’ın istediği özgürlük de kademeli bir şekilde işlemeye başlamış olur. Ne dersiniz?