Kundak | Konular | Kitaplar

Almeda Abazi Muhteşem Yüzyıl da


Survivor 2012 ünlüler kadrosunda yer alan ve son 5 kalmayı başaran manken Almeda abazi survivordan sonra hangi dizide oynayacak diye merakla beklenmişti..

1 sene sonra yeni sezonda muhteşem yüzyıl dizisine esir cariye olarak girdi..merve boluğur da eski bir venedikli asilzade nin kızı olarak esir düşüyor osmanlı sarayına..almeda abazi de merve boluğur un hizmetçisi valeria karakteri olarak diziye giriyor..saraya geldikten sonra ise ikiside şehzadelere cariye olarak verilecek..muhteşem yüzyıl dizisinin yeni sezonunda ilk bölüm yeni oyuncular ile start aldı..

Meryem uzerli nin diziden ayrılmasıyla hürrem karakterine Vahide gördüm getirilmişti..meryem uzerli fanlarının diziyi bırakması ile dizinin reytinglerinin düşmesi ve beklenilen ilginin olmayacagı korkusu yapımcıları hayli korkutmuş olmalı ki birbirinden ilginç ve usta oyuncular ile yeni ekranlara boy gösteren isimler muhteşem yüzyıl dizisinde karşımıza çıktı

Güzelliği ve muhteşem fiziği ile dikkatleri çeken almeda abazi survivor da oldukça fazla begeni ve hayran toplamıştı..yok böyle dans yarışmasında da boy gösteren almeda abazi ilk defa oyunculuk kariyerine muhteşem yüzyıl ile imza attı..

Almeda abazi saraya esir alınarak getirilen cariyelerden biri olarak giriyor..Muhteşem Yüzyıl’da kadro genişliyor. Final sezonuna birçok sürprizle başlayan diziye, son olarak Survivor’da şöhrete kavuştuktan sonra adı Sergen Yalçın’la aşk dedikodularına karışan Almeda Abazi katıldı. Yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak Abazi, 13 bölümlük sözleşmeye imza attı. Arnavut güzel dizide, Merve Boluğur’un canlandıracağı Nurbanu Hatun’un en yakın arkadaşını oynayacak. Almeda yani valeria hatun önce şehzade selim için özel olarak seçilip manisa sarayına gönderiliyor fakat cecilya hürrem sultanı ikna edip valeria yerine şehzade selimin haremine girmek üzre manisaya gidiyor..

sarayda kalan valeria hatun almeda ise hürrem sultanın adet ten kesilmesi ile sultan süleyman a yeni bir çocuk vermek için kanuni nin haremine sokuluyor ..ilk defa kendi eli ile kanuniye cariye gönderen hürrem sultan ise valeria hatunun hamile olmasıyla büyük şok yaşayacak ve çocuktanm ve valeria hatundan kurtulmanın yollarını arayacak..

13 bölümlüğk anlaşma imzaladıgı söylenen almeda abazinin hürrem in yeni rakibi olarak duruma göre dizide uzun süre kalmasını da bekleniyor