Kundak | Konular | Kitaplar

Zayıflatan Parfüm Üretildi


Zayıflamak için bir çok yolu deneyen insanlar, bu konudaki pazarıda artırıyor...Gıdatakviyeleri ve spor aletleri yanı sıra giysiler vs de üretildi kilo verdiriyor diyerek satıldı milyonlarca insana..şimdide kolay yoldan zayıflamak isteyenler için özel parfüm üretilmiş.. Fransız parfüm evi Robertet, kilo vermeye yardımcı olan bir parfüm geliştirdi. Parfümün, abur cubur tüketme ihtiyacı hissedildiğinde sürülmesi öneriliyor.

'Prends-moi' (Al Beni) isimli parfüm, aromaterapi ve nörokozmetik araştırmalar ışığında keyif yoluyla zayıflamayı vaadeden ilk ürün oldu.

Sabahları ve abur cubur tüketme ihtiyacı hissedildiğinde sürülmesi önerilen parfüm, ciltte bulunan B-endorfin hormonlarını harekete geçiriyor.

Bu hormonlar, uyandırdığı haz sinyalleriyle beynin zinde olma duyularını harekete geçirerek aşırı yeme isteğini bastırıyor.

Milliyet'in haberine göre; Fransa’nın BIO-EC laboratuvarlarında herhangi bir diyet uygulamayan, yaşları 18 ila 70 arasında değişen kadınlarla 28 gün boyunca denemesi yapılan parfüm, abur cubur tüketiminin yüzde 75 oranında azalmasında etkili oldu.

Parfüm; bergamot, greyfurt ve mandalina kokularından oluşuyor.