Kundak | Konular | Kitaplar

kötü yol özet

Kötü Yol 5. Bölüm

Kanal d ekranlarında yayınlanan orhan kemal'in romanından diziye uyarlanan kötü yol isimli dizi 4 bölüm yayınlanmasına rağmen belirli bir takipçi ve izleyici kitlesine ulaştı..devamı merakla beklenen dizi birden tatile girerek 3 hafta ara verdi..

Babasız fakir bir kızın( nuran) aşık olduğu adam tarafından kandırıldığı ve zengin yaşlı bir ağaya satılmasıyla Adana dan kaçıp İstanbul'a gelmesi ve hayalindeki gibi artist olma mücadelesini anlatan bir dizi kötü yol..

Kötü Yol 3. Bölüm

Ailesinden ve bedir ağadan kaçarak İstanbul'a gelen ve şöhret olma hayalleri kuran nuran kenan yılmazer in onu reddetmesi ile ne yapacagını şaşırmış durumdadır..

Kenan yılmazerin yanından çıkıp ünlülerin takıldıgı bir pastaneye giden nuran ve ayten ablası hayallerini gerçekleştirecek bir rejisörle yada ünlü biri ile karşılaşmayı ümid eder..

Fakat o zamanlar artist olmak için memleketinden İstanbul'a kaçan kızların peşinde olan avcılarda kol geziyor etrafta..

Kötü Yol 2. Bölüm

Kötü Yol dizisinde ilk bölüm de nuran bedir ağaya satıldı ve kaçış yolu arıyordu..
Reşatla İstanbul'a kaçma hayali kuran nuran reşat tan ses çıkmayınca valizi toplayıp evden kaçıyor..

Bu arada beyi öldürecegim diye hanımından 20 bin lira alan reşat, beye gidip işi bıraktıgını ve nedeninin hanımın özel istekleri olmasını söyler..karısıyla ilişkisi oldugunu bildigi şöförün karısı kendisine ihanet etmek istiyor diye işi bırakması bey tarafında reşatı onurlu ve dürüst bir adam yapar..

Kötü Yol 1. Bölüm

Orhan kemalin romanından diziye uyarlanan ve başrolünde şükran ovalının oldugu dizi kanal d de yayınlanmaa başladı..Fatmagülün suçu ne dizisine alternatif olarak yapılan ve yayınlandıgı düşünülen dizi ses getirecek cinsten..
Aşk, ihanet,para,cinayet,zengin fakir ayrımı üstünlüğü gibi entrikaların döndüğü bir ortam var dizide..

Ana karakter nuran (şükran ovalı)babası ölmüş anası çamaşırcılık yapan fakir ve güzel adanalı bir kız..bir abisi ve kız kardeşi var..hayali artist olmak meşhur olmak ve çok para kazanmak..birde sevdiği var abisinin yakın arkadaşı reşat..

Kötü Yol

Orhan kemal'in romanından diziye uyarlanan kötü yol dizisinin tüm bölümleri ve özetlerini burada bulabilirsiniz