2013 Survivor 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Star tv ekranlarında yarın akşam başlayack olan survivor 2013 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı..
bu seneki ünlüler ve gönüllüler oldukça iddialı görünüyor..kıyasıya mücadelenin yaşandıgı oyunlardan kareler içeren tanıtım fragmanında yüzü gülen taraf ilk ödül oyunlarında ünlüler gibi görünüyor..
Gönüllüler arasında ilk tartışmalar başlarken ünlüler adalarında ilk ateşlerini yakıyor..
Heyecan yüklü bir survivor bizi bekliyor anlaşılan..güçlü ve renkli bir yarışmacı grubu Panama da çoktan ıssız ada hayatına başladı bile survivor sevenlere duyurulur ... :))
bu seneki ünlüler ve gönüllüler oldukça iddialı görünüyor..kıyasıya mücadelenin yaşandıgı oyunlardan kareler içeren tanıtım fragmanında yüzü gülen taraf ilk ödül oyunlarında ünlüler gibi görünüyor..
Gönüllüler arasında ilk tartışmalar başlarken ünlüler adalarında ilk ateşlerini yakıyor..
Heyecan yüklü bir survivor bizi bekliyor anlaşılan..güçlü ve renkli bir yarışmacı grubu Panama da çoktan ıssız ada hayatına başladı bile survivor sevenlere duyurulur ... :))
Survivor 1. Hafta
- 2013 Survivor 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
- Survivor 17 Mart Pazar 2. Ödül Oyunu
- Survivor 17 Mart Pazar 2013 İlk Ödül Oyunu
- Survivor 18 Martta Kim Smse Çıktı
- Survivor 2013 Duygusal Vedalarla Başladı
- Survivor 2013 İlk Ada Konseyi
- Survivor 2013 Nostalji Yaparak Başladı
- Survivor Bozok ve Duygu Neden Kavga Etti
- Survivor Duygu ve Emel Neden Kavga Etti
- Survivor Ev Ödülünü Gönüllüler Kazandı
- Survivor Nazenin Tokuşoğlu Neden Ağladı