Kundak | Konular | Kitaplar

Survivor 11 Mayıs 2013 Ödül Oyununu Kim Kazandı

Survivor da bu hafta adalar birleşecek..adalar birleşmeden önce yine 2 ödül oyunu oynanacak takımlar arası sadece dokunulmazlık oyunu oynanmayacak..

Gönüllüler takımında geçen hafta bozok ve fatmagül sms oylaması sonrası elenen isim bozok oldu ve gönüllüler takımı, 6 kişilik güçlü bireylerin oldugu ünlüler takımına karşı 4 kişi kaldı..

fatmagül ün genel olarak oyunlarda en başarısız survivor yarışmacısı olmasına bakılırsa gönüllüler takımı 3kişi kaldıda diyebilirz..fatmagül geçen haftaki inanaılmaz performansı ile dokunulmazlık oyununda bennu ve ırmagı yenerek herkesi şaşıırtmıştı..umarız bu haftada yüksek performanslı başarılı bir fatmagül görürüz oyunlarda..

birleşme öncesi yapılacak ödül oyunlarında 11 mayıs 2013 cumartesi günki ödül oyununda kazanan takım san hoze adasına spa ya gidecek..

gönüllüler takımı bu oyunda ünlüleri hezimete ugratarak 10-6 oyunu muhteşem performansla yenmeyi başardı ve muhteşem ödülün sahibi oldular..
gönülüler takımı kendilerine eşlik eden acun ılıcalı ile sürat teknesine binerek san hoze adasına giderek yemek yediler masaj keyfi yaşadılar..güzel ve eğlenceli bir gün geçirdiler