Kundak | Konular | Kitaplar

Survivor 3 Haziran 2012 Ödülü Ne Olacak

2 haziran 2012 cumartesi gün haftanın 2. ödül oyunu yayınlandı..ödül ve oyun anlatıldı yarışma ise 3 haziran pazar akşamı yayınlanacak..ödül süper bir çdül oldu

Survivorda bu güne kadar ki en güzel ödül verilecek..Bu güne kadar verilen en iyi ödül oldugunu söylüyor acun ılıcalı..

Ama haftaya daha süperi var piskopatlaşacaz dedi..yarışmacıları heyecanlandıran ödül kazanan takım uçağa binip mew yorka gidecek..Efsane survivorın efsane yarışmacıları için çok güzel bir ödül..

new yorka giden yarışmacıları new yorkta 5. caddeye gidecek.. en güzel ve iddialı magazaların oldugu cadde.. alışveriş caddesi..giden herkese 10 bin tl lik alışveriş bütçesi verilecek..10 bin tl lik alışveriş yapan yarışmacılar helikoptere binecek ve new yorkun etrafında gökdelenlerin etrafında dolaşacaklar..bütün menhaton ı tepeden seyredecekler..

Sonrasında helikopterden inip limuzine binecekler..brodway de bir müzikale gidecekler..rici martin in başrol oyuncusu oldugu bir müzikal evita müzikalini izleyecekler..sonrasın çok özel bir restoranda çok güzel bir akşam yemeği yiyecekler..5 yıldızlı otelde konaklayacaklar ..

en çok müzikal dans oynayan ve isteyen hasan bu ödül en çok istedigim bir şeydi dedi..ama tüm yarışmacılar için süper bir ödül..10 bin tl lik alışveriş yapmak da cezbedici ayrı bir şey..ödül içinde ödül desek yeri var..

Acun ılıcalı bu ödülü fruttare sponsorlugunda gerçekleştiriyor..ayrıca yarışmacılara ödül öncesi birer meyveli dondurma verildi..

Yarışma oldukça zorlu dönmeli oldugundan 7 yapan kazanacak..takım kaptanları hayim ve begüm oldu..hayim hasan ı secti begüm anılı..cevher oyun dışı kaldı..ama oyun zorlu oldugundan her iki takımda istediklerinde cevheri de oynatabilecek..

yarışmada cevheri oynatan hasanın takımı oldu..oyunlarda hasan tüm oyunları alıp 2 sinde kaybederken hayim oynadıgı tek oyunda oldukca başarısız oldu ve açık ara kaybetti..cevher de hayimi aratmadı ve oynadıgı her oyunda kaybetti..dolayısıyla anıl ve begüm 1 takım hasan tek başına takım oldu ve anıl begümle 7 sayı yaparken hasan tek başına 6 sayı yaptı..

begüm ve anıl 7-6 oyunu kazandı..aslında begüm hayimi götürmek istiyordu..hayim daha önce new yorka gitmişti ve oyunda hic bir katkısı yoktu..cumartesi gün ki oyundada tek başına oyunları kazanan hasan dı ödüle gidememişti..bugünde tek kazanan hasandı..hayim ve cevher kazanamadı bu yüzden begüm ve anıl tepki çekmemek için hasanı seçtiler

Böylece begüm anıl ve hasan new yorka giden 3 yarışmacı oldu..onlar new yorka gitmeden nihat altınkaya adaya döndü

Oyunda hic bir katkısı olmayan hayim begümün kendini seçeceginden ve ödüle gideceginden çok emindi ..oyüzden olmalı ki oyunda hic cabası yoktu..sonrasında cevher oyuna girdi ama oda başarılı olamadı hic bir katkısı olmadı..ve hayim okadar başarısız ve gayretsiz olmasına ramen hasan abi haketti ödüle gitti diyemedi begüm neden beni secmedi diye tepki gösterdi..